passie, kwaliteit, menselijkheid

Ad Kuijpers

is de drijvende kracht achter de afdeling ‘Mediation & Erfenisafwikkeling’ van van Gogh notarissen & adviseurs.

Ad heeft gewerkt in zowel grote als kleine organisaties als interim-manager en leidinggevende. Hij heeft jarenlange ervaring in begeleiding/coaching van mensen in hun ontwikkeling. Conflictbemiddeling op het gebied van familie- en erfrecht.

Kennis en ervaring heeft hij ook opgedaan op het notariskantoor. Zijn NLP Master Teacher-, (familie)mediation- & executeursopleiding, die hij tevens periodiek onderhoud, maken dat hij “up-to-date” is.

Ad is inlevend, doortastend en oplossingsgericht. Een bruggenbouwer met een no-nonsense-aanpak. Hij luistert niet alleen met z’n oren, maar vooral ook met z’n ogen!

Ad Kuijpers Van Gogh Erfenisafwikkeling

Rianne Temmen-Geluk

Spin in het web

Rianne heeft als juridisch medewerkster gewerkt in zowel grote als kleine notariskantoren in het land. Ze heeft ruime kennis en ervaring in het erfrecht. Coacht collega’s op de werkvloer. Kent het klappen van de zweep!

Op “computer-technisch gebied” is ze een kei. Samen met een team van ontwikkelaars heeft ook zij er voor gezorgd dat de afwikkeling van de erfenis efficiënt kan. Slimme software, bedacht door slimme mensen: zij is er daar ééntje van.

Kennis en ervaring in het erfrecht, veranderingsgezind, flexibel, toegankelijk, inlevend, communicatief sterk en passie met webapplicaties, maken dat Rianne met veel plezier samen met ons team graag de mensen mag helpen.

Rianne Temmen - NOVEX executeur

Sandra Willighagen

de Brug tussen de notaris en de erfenisafwikkeling

Sandra heeft haar leven in de grote stad verruild voor het zeker niet minder saaie leven in Brabant. Haar administratieve vaardigheden komen op ons kantoor goed van pas, want in ons team van de erfenisafwikkeling zorgt zij ervoor dat poststukken, documenten en andere administratie zodanig verwerkt worden, dat de afwikkeling van de erfenis efficiënt en snel kan worden doorgepakt.

Sandra is inlevend, tactvol, toegankelijk, zorgzaam en zorgvuldig. Haar enthousiasme en leergierigheid bezorgt ons team leven in de brouwerij!

Sandra Willighagen - van Gogh notarissen & adviseurs

Gratis persoonlijk advies gesprek

Gratis persoonlijk advies gesprek

Vraag hier uw gratis en persoonlijk advies aan.

 

Wilt u liever telefonisch contact? Bel 076 597 26 00

Wij hebben uw aanvraag ontvangen.